Článek

18 slov pro Barboru Gajovou

Ženy za objektivem
Napsala
Ženy za objektivem

Takto označené rozhovory a další články pro vás připravujeme v rámci týmu Ženy za objektivem. Nejčastěji ve dvojici Jona Novak a Iva Krochotová.

https://www.zenyzaobjektivem.cz/ http://instagram.com/zenyzaobjektivem/ https://www.facebook.com/zenyzaobjektivem/ https://www.facebook.com/groups/zenyzaobjektivem/

Foťák?

Pro mě má každý foťák něco, asi jsem ještě neměla v ruce foťák, který by byl top na všechno co potřebuji. Myslím, že takový ani neexistuje, ale je otázkou priorit, který je pro vás ten nej. Já mám teď Olympus, ale přemýšlím i o druhém od Canonu a mým snem je Leica.

Objektiv?

35mm s tím nafotím všechno co potřebuji! Občas sáhnu ale i po 50mm.

Žánr?

Život a všechno co k němu patří, takže všechno! Hlavně když jsou tam emoce!

První kšeft?

Fotky kámošky ze základky.

Barbora

Barbora Gajová

Barbora je portrétní a svatební fotografka a ambasadorka Olympus CZ/SK.

Jak sama tvrdí, fotí takřka odjakživa. První fotku vyfotila ve 3 letech a od té doby je focení jejím největším koníčkem. Mladá olomoucká fotografka má klienty z Čech i zahraničí, a spolupracuje s návrháři i oděvními firmami.

Kromě komerčních zakázek se věnuje také projektu Štědrofocení. Akci zaštiťuje nadační fond Krásná srdce pomáhají a v minulosti se přispívalo např. na kočičí depozitum, či konkrétní rodině v nouzi.

Tvé úspěchy?

Můj největší úspěch je, že jsem nenechala utichnout vnitřní dítě.

Na čem pracuješ?

Ateliér, ale i na věcech mimo focení, chtěla bych tvořit i jinak!

Budoucnost? Co dál?

Snad nějaké cestování, tvorba v zahraničí, alespoň na pár měsíců, ale chtěla bych se usadit, někde blízko hor, mít vlastní domov a ateliér kde budu moci tvořit, ať už to bude jakákoliv tvorba.

Ženy za objektivem?

Jooo prosím! Vidím takovou krásnou vyrovnanost, na něco jsou experti muži, na něco ženy. Fotografie je obor fakt pro každého, kdo jde za svým srdcem!

Ještě něco?

Když se ti něco líbí, řekni ano, běž do toho. Když se ti něco nelíbí, nechceš to dělat, řekni NE. Je to v rámci posunu a spokojenosti v životě

Zpět na výpis článků

Sleduj nás na Instagramu @zenyzaobjektivem