Článek

18 slov pro Petru Gatek

Ženy za objektivem
Napsala
Ženy za objektivem

Takto označené rozhovory a další články pro vás připravujeme v rámci týmu Ženy za objektivem. Nejčastěji ve dvojici Jona Novak a Iva Krochotová.

https://www.zenyzaobjektivem.cz/ http://instagram.com/zenyzaobjektivem/ https://www.facebook.com/zenyzaobjektivem/ https://www.facebook.com/groups/zenyzaobjektivem/

Foťák?

Dlouhá léta jsem věrná značce Nikon, v současnosti fotím na Nikon d750 a těším se koncem léta novou bezzrcadlovku od Sony.

Objektiv?

Téměř nesundám Sigma Art 50mm 1.4, pro brandové focení za mě ideální objektiv.

Žánr?

Brandová a portrétní fotografie. Často se mě ptají klienti na rodinné či produktové focení, ale vždy jen doporučím někoho z kolegyň :)

První kšeft?

Přes instagram mě někdo úplně cizí oslovil o nafocení headshots.

Petra

Petra Gatek

Petra Gatek, která se pod značkou GATTO věnuje osobnímu brandu ve formě brandového focení a brand mentoringu pro ženy v podnikání, jak v Praze, tak v Londýně. Její vášeň je mentoring, při kterém pomáhá ženám v podnikání s jejich osobním brandem a růstem značky. Petru najdete na Instagramu jako @petra_gatto a potkat se s ní můžete i v naší FB skupině.

www.petragatto.com

Tvé úspěchy?

Za svůj největší úspěch považuji, že z tak negativní zkušenosti, jakou byl můj boj s rakovinou prsu, vzešlo něco pozitivního a já mohu ted' podporovat ženy, aby následovaly své sny, sdílely své příběhy a budovaly svou osobní značku v podnikání.

Na čem pracuješ?

Pracuji na přípravě kurzu brandového focení pro fotografky, na který se strašně těším ted' začátkem září v Praze. Pak mám před sebou přípravu několika podzimních workshopů pro podnikatelky pro budování jejich osobního brandu v Londýně a online. A začínám plánovat detaily na podzimní brandové focení.

Budoucnost? Co dál?

Spousta plánů! Baví mě kombinace mentoringu a brandového focení a tímto směrem půjdu.

Ženy za objektivem?

Skvělý projekt, "Community over competition"! Děkuji moc, že můžu být jeho součástí.

Ještě něco?

Když byste někdo měl cestu do Londýna tak určitě dejte vědět a zastavte se na kafe v Mayfair. Když nefotím, tak ve všední den pracuji většinou z krásného členského klubu pro ženy AllBright, který je velkou inspirací a možností setkání zajímavých lidí.

Zpět na výpis článků

Sleduj nás na Instagramu @zenyzaobjektivem